Populaire zoektermen: Onderhoudsmonteur

Partnership met betere vaklieden

Onze medewerkers weten wat ze doen

Onze medewerkers zijn goed opgeleide professionals over de volle breedte, van onderhoud & reparatie tot modificatie & retrofit. Ze zijn zeer gemotiveerd en beseffen hoe belangrijk hun werk voor & als klant is. Bovendien hebben ze de ervaring om snel de vinger op de zere plek te leggen en waar mogelijk direct de vertaalslag te maken naar verbeteringen. Soms innovatief, altijd effectief. Want het gaat niet om de oplossing, het gaat om het resultaat dat die oplossing G uiteindelijk oplevert.

Samen komen we verder

KP Industrial Maintenance B.V. staat klaar voor productiebedrijven in heel Nederland. Wij zien onze klanten als partners met wie we graag een duurzame en transparante relatie onderhouden. Juist door die openheid kunnen we samen werken aan het realiseren van ons ultieme doel: het tot het minimum beperken van uw integrale productiekosten per eenheid product.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van onderhoud en onderhoudsoptimalisatie? Wij vertellen u er graag alles over. Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Telefoon 074 246 40 36
E-mail      kpim@kleinpoelhuis.com
                   info@kpim.nl

Hieronder vindt u de openstaande vacatures van Klein Poelhuis Industrial Maintenance